Povestea mea

Doda este un concept născut din nevoia de sens.

Doda spune povestea unui om care își găsește echilibrul prin lucru manual și natură. E o aventură autodidactă ghidată de valori precum onestitate, integritate, corectitudine, creativitate având credința că prin respect față de ceilalți și față de natură putem crea o lume nouă.  

Doda se definește prin produse simple, oneste destinate aceluia care caută imperfecțiunea naturii și nu perfecțiunea mașinăriilor.


Doda susține o îngrijire curată a pielii bazată doar pe ingrediente naturale, plante și flori medicinale culese cu responsabilitate din Banatul Montan.Produsele Doda sunt bune pentru tine dar și pentru mediul înconjurător.


Produsele Doda folosesc numai ingrediente derivate din natură, care te ajută să îți menții pielea sănătoasă, fără ingrediente toxice adăugate, cum ar fi coloranți chimici sau parfumuri.
Săpunurile lui Doda nu conțin ulei de palmier.
Întreaga linie de produse Doda utilizează numai ambalaje durabile și reciclabile.

Produsele sunt testate doar de prieteni.


Întreaga linie cosmetică este realizată cu grijă și respect pentru natură.Doda este un brand care produce în sarje mici.


Fiecare produs este fabricat de o singură persoană.

Loturile sunt mici, tăiate manual și etichetate manual.

Fiecare lot este unic


Fiecare produs susține o rețea de antreprenori locali.Fiecare produs conține cel puțin un ingredient care este produs de alți antreprenori locali. Vrem să facilităm crearea de alianțe durabile pentru a crește rețeaua noastră de producători la scară mică.

Aceasta înseamnă, de asemenea, să fii aproape de alte inițiative comunitare și să colaborezi cu antreprenori etici din regiune.

Doda furnizează sau sprijină magazinele locale, WeWilder de la WWF, magazinul sustenabil al comunității Faber.

Toți credem într-o societate și o economie prietenoasă cu natura, dacă și tu împărtășești aceeași viziune și ai vrea să colaborăm nu ezita să mă contactezi la contact@dodanatural.ro


Proudly made in Banat


UNDE MĂ GĂSEȘTI?

Doda nu are un magazin fizic, dar atelierul este în Carașova o comună din Banatul de munte.

Dacă sunteți prin apropiere, atelierul meu este tot timpul deschis pentru vizitatori.

CONTACT

Doda Crafting Joy SRL

Sediu Social, Carașova, 244, Caraș-Severin, 327065

CUI 43001375// J11/569/2021

Phone: +40747048184
E-mail: contact@dodanatural.ro