Întrebări frecvente

Modalitate de livrare

Care sunt metodele de livrare?

Livrare se face prin curier oriunde în România . Pentru comenzi mai mari de 250 Ron transportul este gratuit.

În Reșița sau în Carașova livrarea se face gratuit/ personal.

Cât durează să ajungă comanda la tine?

În funcție de stocul disponibil și de numărul de comenzi livrarea se face în 3-5 zile lucrătoare.

Comenzi internaționale

Comenzile în Europa durează un pic mai mult pentru că depind de modul de lucru al DPD Internațional, între 7 și 10 zile din momentul expedierii coletului.

Modalitate de plată

Ce modalități de plată sunt acceptate?

Plata se face fie online direct pe site prin intermediul Euplătesc, un agregator de plăți online care acceptă carduri bancare emise oriunde în lume sub sigla Visa și MasterCard. Tranzacțiile online oferite sunt extrem de facile și foarte sigure,conform standardelor de securitate aplicabile plăților prin card.

Plata ramburs, plătești cu bani cash direct curierului. Datorită situației actuale recomandarea noastră este să evitați cât mai mult posibil tranzacțile cu bani gheață pentru a reduce riscul infectării cu noul virus SARS-COV 19.

Politica de retur

Cum se anuleze sau se modifică o comandă?

Atât anularea cât și modificarea unei comenzi este posibilă doar dacă până în momentul acele comanda nu a fost deja expediată. 

Pentru a modifica sau anula comanda trebuie să trimiți un mail pe adresa dodauanna@gmail.com având ca titlu numărul comenzii și să menționezi detaliile pe care dorești să le schimbi. Rambursarea plații în cazul în care anularii unei comezi achitate online se face în maxim 14 zile lucrătoare.

Cum poate returna un produs?

Orice produs cumpărat online se poate returna în 30 de zile de la achiziția acestuia cu o singură condiție să nu îl fi folosit nici măcar testat.Plata expedierii de retur este acoperită de cumpărator urmănd ca rambursarea să fie facută în maxim 14 zile de la primirea coletului de ramburs.

Contact pentru mai multe informații

Pentru mai multe informații

Trimite un e-mail pe adresa dodauanna@gmail.com sau sună la numărul de telefon 0747048184